Mirlo Mirlo
Estas en » » Archivo de Relatos » May 2008 » Un Any Més...fent D´escombra A La Gràcia-montserrat
Thursday 22 de May de 2008, 10:10:33
Un any més...fent d´escombra a la Gràcia-Montserrat
Tipo de Entrada: RELATO | 2910 visitas

Un diable escombriaire a la Gràcia-Montserrat

Un any més...l'equip escombra de la Marxa Gràcia-Montserrat ha complert el seu objectiu. La veritat es que aquest any ens em organitzat en el sentit de no "matxacar-nos" de kilometres (37 km Rius i Taulet-Ullastrell) i amb un grupet de 8 persones em conseguit realitzar 3 torns escombriaires amb exit.

Dissabte al matí ja amenaçava pluja, de fet les previsions no es van equivocar. Ens convoquem a la Pl.Rius i Taulet a les 5 de la tarda, coet de sortida i quasi 500 participants començant la seva aventura de 58 km i tope les 12 del migdia (del diumenge) per arrivar a Montserrat.


l'equip escombra

Cap a les 5.45 h. el 1r. torn d'escombriaires (Marta, Ariadna, Noemi i Joan) surt cap al seu destí, son novatos en el tema pero el camí es marcat i sino es per despiste es casi imposible perdre's, els hi esperen 16 km fins a la Urbanització de Vallpineda (Sant Cugat).

La resta de l'escombra anem a fer un cafe i a buscar al cotxe tots decidits a fer "d'escombra" de l'equip escombra. Contactem amb els nostres companys al avituallament de Vila Joana on hi ha quatre gotes anunciant el que sera més tard.  A les 9 ja plou, la que ens espera aquesta nit.

Arribem al lloc indicat (Urbanització de Vallpineda "Sant Cugat -Mirasol"),  una hora abans del canvi...i la pluja ja es intensa, avui ens remullem segur. Aquí es on farem el relleu el Miquel Angel i jo.


el Miquel Angel, el company de Mountain Wilderness...i un fantasma

A 3/4 d'11 fem el relleu, la nostra fita sera el Cementiri de Castellbisbal...uns 10 km, ja casi no plou ...amb el paraigues per dins del bosc anem fent. En un quart deixar de ploure, el cel s'obre i la lluna en alguns trams ens ilumina el camí. L'escombra de l'escombra ens ve a veure a Can Maymo


escombra o diable?

Sense més problema arribem a Castellbisbal, on el proper relleu (la Cèlia i el Joan) només sortir ja s’han perdut...jajaja, sort que en un no res troben els senyals, 8 km els separen del seu destí Ullastrell.

A les 4.15 de la matinada arriben els nostres companys i donem per acabada l'escombrada, uns altres companys (Bego i el Marc) faren els 20 k restants fins a Montserrat.

A les 5.45 arribem a casa, una dutxa i a fer "nones" .

Crec que ha estat una bona opció fer el que em fet dels 3r. torns i el seguiment amb el cotxe , l'any que ve més.

Vull agrair als companys escombriaires la seva participació, i a la fotografa (Cèlia) les grans imatges.




Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook