Mirlo Mirlo
Estas en » » Archivo de Relatos » September 2008 » Santa Margarida De Vallors (la Selva)
Sunday 14 de September de 2008, 10:36:26
Santa Margarida de Vallors (La Selva)
Tipo de Entrada: RELATO | 1 Comentarios | 3473 visitas

Ruta entre boscos de castanyers, pinedes i alzinars, ermites, i fonts, pels voltants de Sant Hilari de Sacalm.

Ens aixequem amb ganes de sortir a "estirar les cames", entre una cosa i un altra (ens llevem a les 10, anem a comprar i a sobre el temps fa mig el tonto), al final acabem sortin a la 1 pasades, i ens decidim cap a la zona de Santa Margarida de Vallors.
Agafem el camí que hi ha enfront del magatzem de la deixalleria, pel moment es tot baixada, pasem pel mas Les Serres i anem tirant cap a vall fins a la riera tot passant per El Masó de Vallors, fins que arribem a Santa Margarida (pel camí ja sentim trona  grrr).

Els nuvols cada cop son més negres, en canvi en direcció a la costa esta tot despejat, algunes gotes cauen mentres li donem el dinar a la Maria, i nosaltres corre cuita amb un tros de pa i un tros de formatge ja ens espavilem.

Seguim el camí (tot marcat), es dirigeix cap a la l'Ermita del Pedró, no es la nostra intenció ja que voliem anar cap a un punt ...que ve d'aquí...a la pista del Sóbira, pero ve com les marques blanques (ruta 10 ermites) marcant cap alla dons hi anem. Al final aquest no era el camí previst, pero aquestes alçades no val tira enrera. Arribem a l'ermita del pedró, i en una mitja hora ens plantem a la pista del Sóbira, ja només ens queda seguir-la fins a Sant Hilari (6.5 km). Arribem al poble ja fosc, la jefa destrossada...i jo content com un xinxol  yupi, i la Maria s'ha fotut tres siestes en tot el camí  zzz

Algunes fotos.

Aquí podeu veure la "passejadeta" que em fet.



1 Comentarios
Enviado por Gatta el Tuesday 23 de September de 2008

“Hola Mirlo!!!! qué guapa està la Maria, com ha crescut!!!
moltes felicitats i una forta abraçada a la Pili!!!!

gatta
http://sironagatta.blogspot.com/


Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario




Vista Previa



 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook